15jaarbob

Alle wijsheid op 1 plek

soundtrap-ddwbTn5HDdQ-unsplash

Alle wijsheid op 1 plek

Het internet is een groot begrip in de wereld en wordt door 50% van de bevolking gebruikt voor meerdere dingen. Het internet is sinds 1980 een van de belangrijkste dingen die ooit is uitgevonden in de wereld. Door de komst van het internet is het verkrijgen van informatie makkelijker dan ooit. Daarom is het belangrijk om te weten hoe het internet werkt en waar het vandaan komt. Informatie is een van de belangrijkste dingen om te hebben om bepaalde dingen te doen. De komst van internet heeft het heel makkelijk gemaakt voor mensen en zelfs voor bedrijven. Je kan op het internet komen door een abonnement te hebben bij een provider. Hierbij krijg je dan een modem die zich aansluit op het internet. Je moet dan connecties vinden met apparaten die jij wilt aansluiten op het internet. Dit kan je draadloos doen maar ook met een draad. Hierbij ligt de keuze bij jezelf. Je kan tegenwoordig heel veel apparaten aansluiten op het internet. Zo kan je je telefoon en computer hierop aansluiten. Ook kan je zelfs je auto hierop aansluiten, dit kan je wel zien met de tesla bijvoorbeeld. Op deze manier kan internet zich overal nuttig maken. Het informatie verkrijgen van het internet is dus heel belangrijk in de wereld en alle wijsheid op 1 plek is dan ook wel het internet. Zo kan je over alles informatie krijgen en kan je vele websites bezoeken die beschikken over veel informatie. Dit kan dan natuurlijk heel erg belangrijk zijn voor je studie en voor je werk natuurlijk. Zo kan de informatie van het internet je overal mee helpen.

avel-chuklanov-DUmFLtMeAbQ-unsplash (1)

Niet veilig

Het internet is niet veilig, zo kan het zijn dat er veel virussen over het internet dwalen. Dit kan schadelijk zijn voor je computer maar ook voor jezelf. Deze virussen kunnen data van jou stelen en hierdoor op je account komen van iets. Dit wil je niet hebben omdat je dit beschermd wilt hebben. Dan kan het slim zijn om een virusscanner te downloaden. Deze zorgt ervoor dat die altijd controleert of jij een virus op je computer hebt. Als je deze dan hebt kan je hem ook meestal eenvoudig verwijderen.

Google

Google is een bedrijf die het zoeken naar informatie makkelijker maakt op het internet. Dit doen ze door middel van een zoekmachine. Hierdoor kan je met zoekwoorden makkelijker zoeken naar informatie en bepaalde websites.

souvik-banerjee-OMhubJCrtu0-unsplash

MEER TE WETEN KOMEN

Geschiedenis
Wat mag