15jaarbob

Geschiedenis van het internet

linkedin-sales-solutions-UK1N66KUkMk-unsplash

Geschiedenis van het internet

Het internet is een belangrijk ding in onze wereld en bestaat pas sinds 1980. Hierbij is het een van de belangrijkste dingen in de wereld en wordt ook alles gedaan via het internet. Het is zeer nodig voor landen zoals het krijgen van informatie. Op het internet kan je ook veel dingen doen. Zo kan je tegenwoordig je sociale contacten onderhouden op het internet en kan je met veel verschillende personen praten. Dit is belangrijk voor jezelf omdat je natuurlijk wel sociale contacten nodig hebt. Zo kan je social media gebruiken zoals Instagram en Facebook. Hierbij kan je praten met mensen waarmee je normaal ook praat alleen gaat dit via het internet. Je kan op het internet komen door bij een provider internet aan te schaffen. Hierbij betaal je een maandelijks bedrag voor je internet. Door middel van een modem te hebben kan je alle apparaten in je huis hierop aansluiten. Dit kan draadloos maar ook met een draad. Vaak is met een draad dat je ook sneller internet hebt dan met draadloos. Zo kan je dan op je televisie of met je telefoon en computer op het internet komen. Geschiedenis van het internet is heel groot en zoals al gezegd is het uitgevonden in 1980. Toen kon je nog moeilijk als bevolking op het internet komen en dit kwam pas in 2000. Toen werd het stukken goedkoper om op het internet komen en kon je dit ook makkelijker doen. Hierdoor konden veel mensen informatie krijgen op het internet en deze gebruiken voor bepaalde dingen

digital-marketing-media-in-virtual-icon-globe-shape-business-open-his-hand-working-touch-screen_t20_E41LpK

Zaken via het internet

De manier van zakendoen is heel erg veranderd. Eerst had je alleen maar fysieke winkels waarbij je zaken deed. Maar nu heb je natuurlijk het internet en zitten er veel bedrijven op het internet. Zo heeft iedere zaak bij een website en heb je ook bedrijven die alleen maar zaken doen op het internet. Dit kan je zien bij bedrijven zoals Amazon. Hierbij verkopen ze producten online en zenden ze deze naar de klant. Dit is natuurlijk heel handig omdat het heel simpel is om je klanten online te bereiken. Zo heb je een veel groter bereik dan met alleen een offline winkel. Op deze manier is internet dan een goed iets.

Google

Google is een bedrijf met een eigen zoekmachine hierdoor kunnen mensen handig op het internet zoeken naar informatie. Door middel van Google te gebruiken kan je op websites komen die ook bij jou liggen. Google zorgt ervoor dat ze jouw gewoontes weten en erachter kunnen komen wat jij ook leuk vindt.

firmbee-com-eMemmpUojlw-unsplash

MEER TE WETEN KOMEN

wijsheid
Wat mag